Velkommen til Kanda

kylling

Norsk kyllingkjøtt som burger og nuggets.

Chicken Cheese:

I Chicken Cheeseburger har vi brukt kylling lårkjøtt og overskuddsost fra toastproduksjonen vår og dermed redusert matsvinnet som oppstår når vi produserer toast. Denne burgeren bør stekes på medium høy varme i panne, eller på forvarmet grill (forvarmet til min. 200grader C) da danner osten en sprø skorpe rundt burgeren når den er ferdig stekt.

Panert Kyllingburger:

Vår panerte kyllingburger kan tas rett fra frys og stekes i olje ved 180 grader, for rask tilberedning. 

Kylling nuggets:

Våre kyllingnuggets er også svært populære, og kan i likhet med kyllingburgeren tas rett fra frys for umiddelbar tilberedning.

KYLLING

KYLLING

[products limit="164" category="kylling" orderby="date" order="DESC" columns="4"]

bli inspirert

Oppskrift 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Oppskrift 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

oppskrifter

Oppskrift 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Oppskrift 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.