Vår kompetanse, din trygghet.

Leverandør
med tradisjon

Per’s Kjøkken AS ble etablert i 1961 av Per Sørensen. I dag er det 2. generasjon ved Tore Sørensen som leder firmaet.

Vår kompetanse, din trygghet.
Per’s Kjøkken ser betydningen av kompetanse og har tatt mål av seg til å være blant de beste innen de produktsegmenter vi produserer. Vi har medarbeidere med ulik bakgrunn, alt fra diplomfagutdannede pølsemakere til næringsmiddelteknolog. I tillegg har vi pølsemakere og fagarbeidere. Vår påstand er at Per’s Kjøkken har en unik kompetanse for fortsatt å være en av Norges ledende produsenter innen pålegg, spekemat og pizzatopping.

Vi har gleden av å presentere vår nye katalog og Per’s Kjøkkens spennende sortiment innen pålegg, spekemat og pizzatopping.

Norgesmester på pålegg, spekemat og julemat
Hos oss finner du et spennende sortiment innen pålegg, spekemat, pizzatopping og julemat. Vi har et bredt utvalg av produkter for deg som ønsker kvalitet til fornuftige betingelser. Våre produkter kan kjøpes ved å kontakte din lokale grossist.

FRI FOR ALLERGENER

PÅLEGG OG SPEKEMAT TIL ALLE ANLEDNINGER OG FORMÅL

Vår produkt serie med fantastisk flott delikatesse pålegg kommer som følge av fokus på råvare og fag i to generasjoner. Vårt delikatesse pålegg er det pålegget som har oppnådd flest medaljer i Kjøttbransje NM i Norge siste 20 år.Kompetansen har vi selvfølgelig også brukt til å utvikle gode “hverdagsprodukter” som skal kjennetegnes av stabil og jevn god kvalitet. Fri for allergener. Redusert saltinnhold. Vi kan informere om at våre produkter har et saltinnhold som tilfredsstiller anbefalingene i Salt og Saltpartnerskapsavtalen.Våre produkter er uten allergener og teksten «kan inneholde spor av» er fjernet på alle deklarasjoner.

Sjekk vårT SORTIMENT

STORHUSHOLDNING

Per’s har siden 1961 produsert håndlagede kvalitetsprodukter til restauranter og storhusholdning over hele Norge. Alle produktene våre er fri for allergener. Vi har gleden å presentere vårt spennende sortiment innen pålegg, spekemat, pølser og spesialprodukter.

DAGLIGVARE

Siden 2019 lanseres kvalitetsproduktene i dagligvarehandelen. Vestfold og Telemark er de eneste fylkene som har tilgang på denne etterspurte lokalmaten. Produktene til Per’s har mottatt flere priser i NM Kjøttprodukter og er blant de mestvinnende i bransjen. Se vårt pålegg og spekemat sortiment!