Nyheter

Enorm interesse i Langesund - takk!

Tusen takk til alle besøkende på vår stand i Langesund! Tusen takk for all skryt av maten vår!

NM Gull 2022 for Barnas Favorittsalami !

Mye spennende som skal skje til høsten, blant annet lansering av NM Gull 2022 spekepølse Barnas Favoritt Salami.

Kvalitets spekepølse for hverdag og fest!

Våre fantastiske spekepølser er tilgjengelige i butikker i Vestfold og Telemark, spekebua.no, skittfiske.no og Color Line båtene.

LOKALMAT ER VIKTIG!!

Vi registrerer med stor glede responsen på vår kampanje i lokale dagligvarebutikker. Takk til kjøpmenn for plass i velfylte kjøledisker. Takk til dere flotte kunder som kjøper lokalprodusert pålegg og spekemat. Vi opprettholder kampanjen ut Juli måned og håper dere fortsetter å spise våre gode pålegg videre. Vi ønsker dere alle en god sommer!

Pers Kjøkken AS er nå en miljøfyrtårn bedrift!

Stor dag, og en høytidelig overrekkelse av miljøfyrtårn diplomet, fra vår ordfører Bjørn Ole Gleditch til vår daglige leder Stein Bringeland og vår kvalitetsjef Asta Stefanovic. Det er ett omfattende HMS arbeide som er utført for å nå kravene som er definert. Vi er stolte over at vi bidrar til ett bedre miljø og håper våre gode kunder setter pris på dette.

VIKTIG INFO VEDR CORONA

Per’s Kjøkken AS gjør alle tiltak som blir anbefalt av våre helsemyndigheter for å begrense risiko for smitte blant ansatte. Vi blir sterkt berørt av situasjonen og har måttet gå til permitteringer som følge av sviktende ordreinngang. Så langt som mulig vil vi forsøke å effektuere alle bestillinger fra våre kunder samt opprettholde en høy servicegrad. Vi ber imidlertid om forståelse for at dette kan bli krevende. Ta kontakt med oss for positiv dialog.

GLEDELIG NYHET 😃

Vi har nå våre flotte produkter tilgjengelige hos www.kolonial.no. Kolonial.no er Norges største dagligvarebutikk på nett og gir oss mulighet for å nå frem til sluttforbrukere i en mye større geografisk område. Vedlagt noen eksempel bilder. Sjekk ut siden deres og bestill Norges beste pålegg😊

ADVARSEL – STOR RISIKO FOR AVHENGIGHET 😃

Mat fra Italia er en naturlig favoritt i Norge. Per`s Kjøkken AS har laget en fantastisk Prosciutto Cotto – skinke, av Norsk gris, med autentisk Italiensk smak og aroma. Krydderet er hentet fra Italia. Driver du Restaurant, ett bakeri hvor kundene prioriteres, en kantine som vil gi de ansatte det lille ekstra eller en dagligvarebutikk med satsing på premium kvalitet til kundene dine så håper vi dere tar kontakt med oss slik at du også kan tilby dette magiske produktet til dine kunder og ansatte.

Vi ble Norgesmestere med vår Italienske Spekepølse snabb

I tillegg fikk vi også flotte premier på flere av våre nye spekepølse snabber. Vi er utrolig stolte over dette. Produktene kan kjøpes av grossister i hele Norges land og i lokale dagligvareforretninger i Vestfold og Telemark samt på skittfiske.no og jaktfall.no Vil du smake Norges beste spekepølse snabb men er usikker på hvor du får tak i dem hjelper vi deg gjerne med kontakt med noen av våre samarbeidspartnere.

Avtale med Verdimat AS

Per`s Kjøkken AS jobber aktivt med tiltak som bidrar til å redusere mat svinn. Nylig har vi signert en avtale med firmaet Verdimat AS som jobber med å finne ett marked for produkter som er feilprodusert eller feilmerket. Les mer om hva dette samarbeidet går ut på på: www.verdimat.no Gode bedrifter har ofte gode hensikter og vi i Per`s Kjøkken AS jobber aktivt med å bidra til redusert mat svinn. #norgesbestepålegg Vil du vite mer? Klikk her og sjekk vår facebook side!

Suksess på NM i Kjøttprodukter 2017!

Årets NM kjøttmat med fokus på Julemat og pålegg er nok en gang en suksess. AV totalt 14 påmeldte produkter fikk vi hele 10 medaljer for våre fantastiske produkter. Gull Pinnekjøtt urøkt Gull Grillet Bogskinke Gull Håndlagt sylte Gull Svineknoke sous vide Sølv amerikansk skinke Sølv Luksus sylte Sølv Juleskinke Bronsje Kamstek kokt Bronsje Jule bratwurst med karve Bronsje Gryteklart Pinnekjøtt Delikatessene selges i Horeca markedet i hele Norge samt at pinnekjøttet vårt kan kjøpes i Meny, Spar, Rema 1000 og Coop i Vestfold og Telemark. Alle ansatte er ydmyke og overveldet over den fantastiske premiering våre produkter får i kamp mot Norges produsenter. Kontakt oss for tilbud på våre flotte produkter. #norgesbestepålegg Vil du vite mer? Klikk her og sjekk vår facebook side!