Velkommen til Kanda

VEGANSKE PRODUKTER

I 2020 lanserer vi vår nye vegan- og vegetarserie. Serien består av dressinger og majones, burger og toast.

Vegandressingene består av veganmajones, -aioli, -remulade og -hamburgerdressing. Disse er basert på rapsolje og erteprotein fra Europa. Vegandressingen oppleves lettere i munnen enn de tradisjonelle dressingene, men har den samme gode smaken man er vant med fra Kanda AS.

Veganburgeren vår er vi veldig stolte av! Sammen med våre samarbeidspartnere har vi fått frem en nydelig veganburger laget av solsikkegranulat og erteprotein. Solsikkegranuatet og erteproteinet er produsert og bearbeidet i Europa, og veganburgeren lages i hos oss i Larvik. Veganburgeren er fri for allergener og inneholder 14g protein.

Ved fremstilling av vår nye vegetartoast har vi hatt fokus på bærekraft, sosialt ansvar og ikke minst smak. Alle ingrediensene, utenom krydderet, er produsert i Norge. Det grove brødet vi har valgt er et nydelig brød basert på chiamel. Brødet er glutenfritt og blir knasende sprøtt når du steker det i et toastjern. Det bakes hos håndverksbakeriet Signo Rycon AS, som ansetter døve, hørselshemmede og døvblinde i Oslo. Vi har byttet ut den originals skinken av svin med en god vegetarskinke produsert av Bjerke Spekemat i Helgeroa. Osten er den samme gode osten som i originaltoasten og i kryddersmøret vårt har vi blandet inn deilig ramsløk. God fornøyelse!

VEGANSKE

PRODUKTER

[products limit="164" category="vegan" orderby="date" order="DESC" columns="4"]

bli inspirert

Oppskrift 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Oppskrift 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

oppskrifter

Oppskrift 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Oppskrift 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.